AUGUSZTUS 18-20.

MESTERSÉGEK UTCÁJA

2017.08.20.
09:00-20:00

Fesztivál utca

MESTERSÉGEK UTCÁJA

Mackó készítés, gyertyamártás, cipész, kovács, fafaragás, agyagozás, hímzés, halászháló készítés, könyvkötés, üvegműves, nemezelés, gyertyamártás, csigatészta készítés, szíjgyártás, szappankészítés, mézeskalácssütés, merített papír készítés, szitanyomás textilre, szövés szövőkereten, szádfán, fonás rokkán, csuhé-, gyékény- és kosárfonó műhely, hangszerkészítés: körtemuzsika és zúzoló.

 

Szabadtéri hangszerkiállítás a Magyar Hangszermíves Céh gyűjteményéből Bársony Mihály hagyatékból.

 

Hangszerbemutató és -készítő műhely aprók tánca táncházzal.

 

mesterségek5mesterségek4mesterségek4mesterségek4

mesterségek4

 

További rendezvények a helyszínen:

TŰZIJÁTÉK

A tűzijáték minden évben sokakat vonz az utcára, kicsik és nagyok egyaránt gyönyörködnek a színpompás „fényzuhatagban”. Mondhatjuk, hogy ez a rendezvény megkoronázása, fénypontja.   Sok szeretettel várunk idén is minden kedves érdeklődőt!
Tovább

“JÓ EBÉDHEZ SZÓL A JÓ MUZSIKA” – GREZNÁR ZOLTÁN ÉS CIGÁNYZENEKARA

Az országos hírnévre is szert tett szanyi cigányzenekart nem kell már bemutatni a mosonmagyaróvári közönségnek. Az együttes tagjai gyakori szereplői a Nyári Fesztivál programjainak. A jó hangulat garantált zenélésükkor.  Szanyban már az 1900-as évek elején megjelentek a cigányzenészek, és volt időszak, hogy a faluban 5-6 zenekar is húzta a talpalávalót. A hagyomány tiszteletét mutatja, hogy […]
Tovább

ÓRIÁSBÁBOS JÁTÉK A BÓBITA BÁBSZÍNHÁZZAL

Felvonulás 3 különleges óriásbábbal
Tovább