AUGUSZTUS 18-20.

LOVAGI TORNA A BÓBITA BÁBSZÍNHÁZZAL

2017.08.20.
16:00-19:00

Gyereksarok - a Futuránál

LOVAGI TORNA A BÓBITA BÁBSZÍNHÁZZAL

Tematikus játszótér 4-14 éveseknek, ahol a pécsi Bóbita Bábszínház művészei várják az érdeklődőket.

Ki ne álmodozott volna arról, hogy páncélt ölt magára, lóra pattan, és dárdával kezében, lovagként indul a csatába? A Bóbita Bábszínház egy olyan ügyességi társasjátékkal várja a gyerekeket, amelynek állomásait végigjárva valóra válhatnak a fenti álmok, ábrándozások!

 

Az új tematikus játszótér 5 szakaszán különböző nehézségű feladatok várják a lovaggá válni kívánó apródokat. A lovagi torna teljesítését jelmezes játékmesterek segítik. A távolból is jól látható középkori hangulatú sátrakban/árnyékolók alatt egyszerre akár 5-6 gyerek is játszhat. A játékmesterek felkészültségének köszönhetően a próbák személyre, életkorra szabottak, így a próbatevők – az egészen apróktól a kiskamaszokig – mindig sikerélménnyel távozhatnak.

 

- Az első játék során a jelentkező három “szerencse”-játékban vesz részt.

 

- A második játékban a jelentkező apród felül egy speciális bicikli nyergébe, és elkezd pedálozni. A hajtástól, azzal szinkronban megindul a kis figura és különféle akadályokon kell átverekednie magát. Ha teljesítette a pályát, akkor továbbléphet.

 

- A harmadik játékban a gyorsaság van a központban. A bátor jelentkező egy homokórányi idő alatt vágtat lovával végig a pályán. A cél, hogy minél többször haladjon át a célvonalon.

 

- A negyedik játékban 2 jelentkező apród vív meg egymással egy lovagi tornán. Itt ügyesnek és gyorsnak is kell lenni. A cél az, hogy ki tudja hamarabb dárdája hegyére akasztani a pálya közepén felfüggesztett karikát.

 

- Az ötödik és egyben utolsó játékban a szellemi felkészültség számít. Bezárt ajtók mögött találós kérdések várják a lovagjelölteket. Végül a próbákat kiálló apródokat lovaggá üti a Király, és jutalmul egy címerpajzsot kap, amit magával vihet haza.

79120121130014338_bobita

További rendezvények a helyszínen:

JÁTSZÓHÁZ – ÓRIÁS FAJÁTÉKOK

Társasjáték a szabadban, logikai készségfejlesztő játékok, hatalmas méretben.   Szórakoztató és gondolkodtató, hasznos kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak.   Minigolf, malom, memória, puzzle, gólyaláb, stb.  
Tovább

JÁTSZÓHÁZ – ÓRIÁS FAJÁTÉKOK

Társasjáték a szabadban, logikai készségfejlesztő játékok hatalmas méretben.   Szórakoztató és gondolkodtató, hasznos kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak.   Minigolf, malom, memória, puzzle, gólyaláb, stb.  
Tovább